ÇAM BALI 850 GR. ÖZEL KUTULU

38.00 TL
Hızlı Gönderim
  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar

ÇAM BALI


Çam balları kendine has özel bir kokuya , tada ve renge sahiptir.

Mineral madde yönünden zengin olduğu için çiçek ballarına göre daha koyu renklidir.


Çam balı çiçek ballarına göre daha geç kristalleşir, daha koyu kıvamlıdır.

Çam balları ülkemizde genelde Muğla, Marmaris, Aydın, Balıkesir Kaz Dağlarında, İzmir, Çanakkale yörelerinde üretilmektedir.

Çam ballarının glikoz ve früktoz içeriği çiçek ballarına göre düşük olduğu için  tat yönüyle daha hafif ve bol yiyimlidir. 



NASIL  ÜRETİYORUZ


https://www.youtube.com/watch?v=hrCC3IsfmVA&t=7s  


ALACAĞINIZ BU BAL,  DİĞERLERİNE GÖRE  İÇİNDEKİ BALIN  KARIŞIMI , AROMA VE LEZZET

DEĞERLERİ,


ÖZEL KUTULU AMBALAJI İLE EMSALLERİNE  GÖRE FARKLIDIR.


KARIŞIMINDA BİR MİKTAR   KESTANE BALI   OLUP SİZE ÖZELDİR. 



İÇİNDE HİÇ BİR ŞEKİLDE YAPAY AROMA, TATLANDIRICI, KOKU VE TAT VERİCİ,


LEZZET ARTTIRICI VE İNSAN SAĞLIĞINA ZARAR VEREN İLAVE KATKI MADDESİ


ASLA YOKTUR.  


SADECE,  ARILARIN DOĞADAN DAMITTIĞI SAĞLIKLI  DOĞAL  BAL VARDIR. 


GÜVENLE TÜKETEBİLİRSİNİZ....



GERÇEK VE KATKISIZ BAL ZAMANLA KRİSTALLEŞİR 


BALIN KRİSTALLEŞMESİ İÇİNDE ŞEKER KATKISI OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ ..

GERÇEK OLMAYAN BAL HİÇ BİR ZAMAN  KRİSTALLEŞMEZ..



Analiz sonuçlarına :    https://www.vakifzeytinleri.gov.tr/

gida-analizleri   

adresinden ulaşabilirsiniz. 




VAKIFLAR   GÜVEN  DEMEKTİR. 

Henüz bir yorum girilmemiş.
Yorum girebilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Ürün Sepetinize eklendi!