ÇAM BALI 850 GR. ÖZEL KUTULU

38.00 TL
Ürün Stokda yok.
Hızlı Gönderim Stokta Yok
  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar

ÇAM BALI Çam balları kendine has özel bir kokuya , tada ve renge sahiptir. Mineral madde yönünden zengin olduğu için çiçek ballarına göre daha koyu renklidir.

Çam balı çiçek ballarına göre daha geç kristalleşir, daha koyu kıvamlıdır. Çam balları ülkemizde genelde Muğla, Marmaris, Aydın, Balıkesir Kaz Dağlarında, İzmir, Çanakkale yörelerinde üretilmektedir.


Çam ballarının glikoz ve früktoz içeriği çiçek ballarına göre düşük olduğu için daha az tatlıdır.

ALACAĞINIZ BU BAL,  DİĞERLERİNE GÖRE  İÇİNDEKİ BALIN  KARIŞIMI , AROMA VE LEZZET DEĞERLERİ, ÖZEL KUTULU AMBALAJI İLE EMSALLERİNE  GÖRE FARKLI OLUP SİZE ÖZELDİR. 


ALDIĞINIZ BALLARIN HER TÜRLÜ ANALİZLERİ   " İzmir  Ege Üniversitesi Laboratuvarlarında  "  Yaptırıldıktan sonra doldurulmaktadır.

İÇİNDE HİÇ BİR ŞEKİLDE YAPAY AROMA, TATLANDIRICI, KOKU VE TAT VERİCİ, LEZZET ARTTIRICI VE İNSAN SAĞLIĞINA ZARAR VEREN İLAVE KATKI MADDESİ ASLA YOKTUR.  

SADECE ARILARIN DOĞADAN DAMITTIĞI SAĞLIKLI  DOĞAL  BAL VARDIR. 

GÜVENLE TÜKETEBİLİRSİNİZ....

Analiz sonuçlarına : https://www.vakifzeytinleri.gov.tr/gida-analizleri   adresinden ulaşabilirsiniz. 



GERÇEK VE KATKISIZ BAL ZAMANLA KRİSTALLEŞİR ...

BALIN KRİSTALLEŞMESİ İÇİNDE ŞEKER KATKISI OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ ..

GERÇEK OLMAYAN BAL HİÇ BİR ZAMAN  KRİSTALLEŞMEZ ..



VAKIFLAR   GÜVEN  DEMEKTİR. 

Henüz bir yorum girilmemiş.
Yorum girebilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Ürün Sepetinize eklendi!